Корисні статті для рестораторів

Корисні статті для рестораторів
  • Система автоматизації ресторану дозволяє впоратися з багатьма процесами
    Читати
  • Ресторан, незалежно від формату та напрямку, має бути прибутковим
    Читати
  • Значною складовою успіху у сфері Horeca є робота команди
    Читати
  • Використання AI в сфері Horeca дозволяє автоматизувати будь які процеси.
    Читати
  • Оновлення Syrve 2025 версії 9.1 приносить значні покращення для ресторанного бізнесу
    Читати
  • Syrve Loyalty – програма автоматизації взаємодії закладу з гостями
    Читати
  • Дитяче меню для ресторанів та кафе може відіграти вирішальну роль...
    Читати
  • Меню — це перше, з чим стикається відвідувач закладу. Від його змісту...
    Читати
  • Популярність суші та азіатської кухні в цілому зумовлена ​​багатьма...
    Читати
  • Оновлена ​​версія Syrve 8.9 підвищує швидкість обслуговування, контроль на кухні та зручність роботи із замовленнями
    Читати
  • Корисні поради, як відкрити своє кафе, які документи потрібні
    Читати
  • Як придумати гарну назву для ресторану або кафе
    Читати
  • Нові статуси замовлень, спрощення роботи з меню
    Читати
  • З чого почати і на що потрібно звернути особливу увагу
    Читати
  • Стратегії, помилки при організації постановки обліку
    Читати
  • З'явились нові функції
    Читати
  • Читати
  • З чого складається та як поставити облік
    Читати
  • Інновації в управлінні меню
    Читати
  • На що потрібно звернути увагу рестораторам
    Читати
  • Читати
  • Огляд технологічних рішень для автоматизації ресторану
    Читати
  • Роль автоматизації в організації бізнес-сніданків і бізнес-ланчів
    Читати
  • Читати
  • 7 методів підвищення оборотності столів у ресторані
    Читати
  • Чек-лист перевірки правильності товарно-складського обліку
    Читати
  • Легко корегуйте замовлення та керуйте маркованими товарами
    Читати
  • Сервіс для покращення репутації та збільшення рейтингу
    Читати
  • Як зробити меню, яке збільшить
    виторг?
    Читати
  • Відкриваються нові можливості для зростання ресторанного бізнесу
    Читати
  • Мотивація співробітників ─ ключ до успіху закладу.
    Читати
  • Переваги електронних карт для гостей та власників ресторанів
    Читати
  • Вибір локації. Прийом замовлень. Маркетинг. Транспорт і персонал. Вартість
    Читати
  • Список послуг та способи зв'язку з техпідтримкою
    Читати
  • Наочна інструкція з використання додатка техпідтримки Syrve
    Читати
  • Як використовувати автоматичне планування закупок у ресторані
    Читати
  • Як позбутись касових розривів у ресторанному бізнесі
    Читати
  • Рекомендації як з електронними картками лояльності цифровізувати гостей
    Читати
  • Рекомендації як покращити обслуговування з Syrve Waiter
    Читати
  • Автоматизація доставки їжі: корисні лайфхаки для рестораторів
    Читати
  • Що обрати: надійну власну доставку чи швидку інтеграцію в агрегатор?
    Читати
  • Зустрічайте: двомовне меню, маршрути приготування, спрощення закупівель.
    Читати
  • Рекомендації та сервіси для збільшення клієнтської лояльності.
    Читати
  • Переваги та недоліки систем автоматизації кафе та ресторанів. Необхідне обладнання.
    Читати
  • Побудова RFM звіту в Syrve. Доступні фільтри. Робота з сегментами гостей.
    Читати
  • Основні етапи. Важливі аспекти. Вартість. Скільки знадобиться часу.
    Читати
  • Структура сайту. Розробка чи підключення готового сайту: що краще?

    Читати
  • Визначення цільової аудиторії. Способи залучення гостей.

    Читати
  • Чітко вирішити, як підвищити ефективність меню та визначити топові позиції за допомогою 3-х методик.
    Читати
  • Як скласти (розробити) меню для кафе, ресторану, бару, фастфуду. Найпоширеніші помилки. Поради для рестораторів-початківців.
    Читати
  • Акції, як скринька Пандори.
    Притягують, дають бажане та не відпускають!

    Читати
  • Що обрати: надійну власну доставку чи швидку інтеграцію в агрегатор?
    Читати
Бізнес-сніданки та бізнес-ланчі — чудовий спосіб залучити гостей
Роль автоматизації в організації бізнес-сніданків і бізнес-ланчів
Читати
Як оцінити ефективність меню: портфельний аналіз.
Чітко вирішити, як підвищити ефективність меню та визначити топові позиції за допомогою 3-х методик.
Читати
Як скласти меню для кафе та ресторану?
Як скласти (розробити) меню для кафе, ресторану, бару, фастфуду. Найпоширеніші помилки. Поради для рестораторів-початківців.
Читати
Ви у гарній компанії
Ви у гарній компанії
Ми у соцмережах
© 2024 СМАРТ КАФЕ
Контакти
Відділу продажу
+38 (063) 514-82-56
------------------
Техпідтримка
08:00 - 24:00
+38 (063) 514-82-53

м. Одеса, пров. Онілової, б.18, оф. 8.
м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, оф. 1114