Корисні статті для рестораторів

Корисні статті для рестораторів
Нові статуси замовлень, спрощення роботи з меню
Стратегії, помилки при організації постановки обліку
З'явились нові функції
З чого складається та як поставити облік
Інновації в управлінні меню
На що потрібно звернути увагу рестораторам
Огляд технологічних рішень для автоматизації ресторану
Роль автоматизації в організації бізнес-сніданків і бізнес-ланчів
Корисні поради, як відкрити своє кафе, які документи потрібні
7 методів підвищення оборотності столів у ресторані
Чек-лист перевірки правильності товарно-складського обліку
Легко корегуйте замовлення та керуйте маркованими товарами
Сервіс для покращення репутації та збільшення рейтингу
Як зробити меню, яке збільшить
виторг?
Відкриваються нові можливості для зростання ресторанного бізнесу
Мотивація співробітників ─ ключ до успіху закладу.
Переваги електронних карт для гостей та власників ресторанів
Вибір локації. Прийом замовлень. Маркетинг. Транспорт і персонал. Вартість
Список послуг та способи зв'язку з техпідтримкою
Наочна інструкція з використання додатка техпідтримки Syrve
Як використовувати автоматичне планування закупок у ресторані
Як позбутись касових розривів у ресторанному бізнесі
Рекомендації як з електронними картками лояльності цифровізувати гостей
Рекомендації як покращити обслуговування з Syrve Waiter
Автоматизація доставки їжі: корисні лайфхаки для рестораторів
Що обрати: надійну власну доставку чи швидку інтеграцію в агрегатор?
Зустрічайте: двомовне меню, маршрути приготування, спрощення закупівель.
Рекомендації та сервіси для збільшення клієнтської лояльності.
Переваги та недоліки систем автоматизації кафе та ресторанів. Необхідне обладнання.
Побудова RFM звіту в Syrve. Доступні фільтри. Робота з сегментами гостей.
Основні етапи. Важливі аспекти. Вартість. Скільки знадобиться часу.
Структура сайту. Розробка чи підключення готового сайту: що краще?

Визначення цільової аудиторії. Способи залучення гостей.

Чітко вирішити, як підвищити ефективність меню та визначити топові позиції за допомогою 3-х методик.
Як скласти (розробити) меню для кафе, ресторану, бару, фастфуду. Найпоширеніші помилки. Поради для рестораторів-початківців.
Акції, як скринька Пандори.
Притягують, дають бажане та не відпускають!

Що обрати: надійну власну доставку чи швидку інтеграцію в агрегатор?
Оновлення Syrve 8.8
Нові статуси замовлень, спрощення роботи з меню
Читати
Як виконати постановку обліку в ресторані?
Стратегії, помилки та порядок організації постановки обліку
Читати
Оновлення Syrve 8.7
З'явились нові функції
Читати
Як правильно оформити літній майданчик кафе
Усе про літні майданчики
Читати
Організація управлінського обліку в ресторані
З чого складається та як поставити облік
Читати
ABC-аналіз: Трансформація меню
Інновації в управлінні меню
Читати
Зростання фудкосту: 8 типових помилок
На що потрібно звернути увагу рестораторам
Читати
Звіти в Syrve для власників і керівників ресторану?
Короткий огляд звітів
Читати
Як автоматизувати роботу кухні в ресторані?
Огляд технологічних рішень для автоматизації ресторану
Читати
Бізнес-сніданки та бізнес-ланчі — чудовий спосіб залучити гостей
Роль автоматизації в організації бізнес-сніданків і бізнес-ланчів
Читати
Чому одні ресторани закриваються, а інші відкриті роками?
Основні фактори успіху ресторанів
Читати
Як відкрити прибуткове кафе у 2024?
Корисні поради, як відкрити своє кафе, які документи потрібні
Читати
Як підвищити оборотність столів?
7 методів підвищення оборотності столів у ресторані
Читати
8 кроків для вдосконалення товарно-складського обліку
Чек-лист перевірки правильності товарно-складського обліку
Читати
Оновлення Syrve 8.6
Легко корегуйте замовлення та керуйте маркованими товарами
Читати
Огляд FeedbackHunter: можливості сервісу
Сервіс для покращення репутації та збільшення рейтингу
Читати
Секрети успішного ресторанного меню
Як зробити меню, яке збільшить виторг?
Читати
Оновлення Syrve 8.5 вже доступне!
Відкриваються нові можливості для зростання ресторанного бізнесу
Читати
Як мотивувати персонал ресторану?
Мотивація співробітників ─ ключ до успіху закладу.
Читати
Електронні карти лояльності. 1 замість 1000
Переваги електронних карт для гостей та власників ресторанів
Читати
Організація доставки їжі у ресторанах та кафе
Вибір локації. Прийом замовлень. Маркетинг. Транспорт і персонал. Вартість
Читати
Послуги техпідтримки Смарт кафе
Список послуг та способи зв'язку з техпідтримкою
Читати
Як налаштувати додаток техпідтримки Смарт кафе
Наочна інструкція з використання додатка техпідтримки Syrve
Читати
Розумне планування закупок у ресторані
Як використовувати автоматичне планування закупок у ресторані
Читати
Облік руху грошових коштів у Syrve
Як позбутись касових розривів у ресторанному бізнесі
Читати
Електронні картки - витрати чи економія?
Рекомендації як з електронними картками лояльності цифровізувати гостей
Читати
Як Syrve Waiter покращує обслуговування?
Рекомендації як покращити обслуговування з Syrve Waiter
Читати
Власна доставка vs агрегатори
Що обрати: надійну власну доставку чи швидку інтеграцію в агрегатор?
Читати
Весняне оновлення Syrve: вихід версії 8.4
Зустрічайте: двомовне меню, маршрути приготування, спрощення закупівель.
Читати
Як ресторанам завоювати лояльності клієнтів?
Рекомендації та сервіси для збільшення клієнтської лояльності
Читати
Порівняння програм для кафе Poster та Syrve
Переваги та недоліки систем автоматизації кафе та ресторанів. Необхідне обладнання.
Читати
Як сегментувати гостей ресторану за допомогою RFM?
Побудова RFM звіту в Syrve. Доступні фільтри. Робота з сегментами гостей.
Читати
Як відкрити ресторан в Україні?
Основні етапи. Важливі аспекти. Вартість. Скільки знадобиться часу.

Читати
Як створити сайт доставки їжі?
Структура сайту. Розробка чи підключення готового сайту: що краще?

Читати
Як залучити гостей у кафе чи ресторан?
Визначення цільової аудиторії. Способи залучення гостей.

Читати
Як оцінити ефективність меню: портфельний аналіз.
Чітко вирішити, як підвищити ефективність меню та визначити топові позиції за допомогою 3-х методик.
Читати
Як скласти меню для кафе та ресторану?
Як скласти (розробити) меню для кафе, ресторану, бару, фастфуду. Найпоширеніші помилки. Поради для рестораторів-початківців.
Читати
Вчимося робити ефективні акції в ресторані
Акції, як скринька Пандори.
Притягують, дають бажане та не відпускають!
Читати

Читайте більше корисних статей у Telegram-каналі
"Pro технології ресторану"

Ви у гарній компанії
Ви у гарній компанії
Автоматизовуємо та обслуговуємо
Замовте безкоштовний розрахунок автоматизації Вашого ресторанного бізнесу зараз!
Ми у соцмережах
© 2024 СМАРТ КАФЕ
Контакти
Відділу продажу
+38 (063) 514-82-56
------------------
Техпідтримка 24/7
+38 (063) 514-82-53

м. Одеса, вул. Базарна, 77
м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, оф. 1114