Вебінари

Рестораторам та фахівцям ресторанного бізнесу
Вебінар Навчального центру Syrve

Що потрібно впровадити для успішної роботи
Як з допомогою ABC-аналізу меню в Syrve знижувати витрати та збільшувати продажі!
Експертні поради, як стати успішним керівником ресторану!
Професійні інсайти для рестораторів, як не прогоріти на обліку
Як уникати проблем, що виникають при впровадженні програм
Як виявити помилки в техкартах, щоб отримувати правильну собівартість
Секрети оптимізації залу ресторану

Як виявити прихований потенціал вашого ресторану
Як успішно управляти фінансами ресторану
Способи збільшення прибутку ресторану.
Щоденні звіти керівника.
Поширені помилки у техкартах.
Як проводити аудит техкарт.
Як прокачати ресторанний маркетинг, щоб отримувати більше прибутку з кожної акції
Інструменти для підвищення середнього чека та повернення гостей до ресторану
Як працює АВС-аналіз у Syrve. XYZ-коефіцієнт. Оцінка результатів
Техкарти під мікроскопом. Розбір помилок та їх вирішення
Вебінар Навчального центру Syrve
Переглянути
Ресторанний детектив: Як запобігати зловживанням персоналу
Вебінар Навчального центру Syrve
Переглянути
Економіка смаку: Секрети управління фудкостом із Syrve
Вебінар Навчального центру Syrve
Переглянути
Більше грошей з борщу: Фінансовий облік
Вебінар Навчального центру Syrve
Переглянути
Літній Майданчик 2.0: інновації для ресторанного бізнесу
Вебінар Смарт кафе
Переглянути
Доставка на максимум: Як запустити та оптимізувати
Що потрібно впровадити для успішної роботи
Переглянути
Секрети прибутковості меню: АВС-аналіз
Як з допомогою ABC-аналізу меню в Syrve знижувати витрати та збільшувати продажі!
Переглянути
Зірковий керуючий рестораном
Експертні поради, як стати успішним керівником ресторану!
Переглянути
Поламаний облік: як НЕ запустити ресторан
Професійні інсайти для рестораторів, як не прогоріти на обліку.
Переглянути
Фатальні помилки при впровадженні програми
Як уникати проблем, що виникають при впровадженні програм
Переглянути
Знайти та знешкодити:
помилки в техкартках
Як виявити помилки в техкартах, щоб отримувати вірну собівартість
Переглянути
Як уникнути краху обслуговування?
Секрети оптимізації залу ресторану
Переглянути
Де гроші ресторану? Основи фінобліку
Як виявити прихований потенціал ресторану
Переглянути
Фінансова модель ресторану
Як успішно управляти фінансами ресторану
Переглянути
Ефективне управління рестораном
Способи збільшення прибутку ресторану.
Щоденні звіти керівника.
Переглянути
Скорочуємо витрати у ресторані: аудит техкарт
Поширені помилки у техкартах.
Як проводити аудит техкарт.
Переглянути
Маркетингові виклики ресторанного бізнесу
Як прокачати ресторанний маркетинг, щоб отримувати більше прибутку з кожної акції
Переглянути
Майстерність управління базою гостей
Інструменти для підвищення середнього чека та повернення гостей до ресторану
Переглянути
АВС-аналіз для
оптимізації меню
Як працює АВС-аналіз у Syrve. XYZ-коефіцієнт. Оцінка результатів
Переглянути

Не витрачайте час
на самостійне вивчення Syrve

Запишіться на курси Навчального центру Syrve -
станьте кваліфікованим спеціалістом з Syrve
за 3 тижні
Ми у соцмережах
Ви у гарній компанії
Ви у гарній компанії
© 2024 СМАРТ КАФЕ
Контакти
Відділу продажу
+38 (063) 514-82-56
------------------
Техпідтримка
08:00 - 24:00
+38 (063) 514-82-53

м. Одеса, пров. Онілової, б.18, оф. 8.
м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, оф. 1114