Автоматизація
Послуги
Ціни
Навчальний центр Syrve
Інтеграції
Про нас
Контакти
+38 (063) 514-82-56
Залишити заявку
Автоматизація
Послуги
Ціни
Навчальний центр Syrve
Інтеграції
Про нас
Контакти
Автоматизація
Послуги
Ціни
Навчальний центр Syrve
Інтеграції
Про нас
Контакти
(063) 514-82-56
UA
RU
Ресторан
Кафе
Доставка їжі
Піцерія
Суші-бар
Бар
Фастфуд
Пекарня, булочна
Кав'ярня
Паб
Кальянна
Виробництво напівфабрикатів
Фудтрак
Їдальня
Кондитерська
Програма Syrve
Техпідтримка Syrve
Продаж обладнання
Перехід на Syrve з iiko, r_keeper, 1C
Аудит обліку у Syrve
Постановка обліку на Syrve
Налаштування кіосків самооблуговування
Аутсорсинг товарно-складського обліку
Курси Syrve
Безкоштовний підручник Syrve
Блог
Вебінари
Про компанію
Партнерам
Проєкти
Вакансії
Вебінари
Рестораторам та фахівцям ресторанного бізнесу
Smart Cafe
→
Навчальний центр Syrve
→
Вебінари
Smart Cafe
→
Навчальний центр Syrve
→
Вебінари
Техкарти під мікроскопом. Розбір помилок та їх вирішення
Вебінар Навчального центру Syrve
Переглянути
Ресторанний детектив: Як запобігати зловживанням персоналу
Вебінар Навчального центру Syrve
Переглянути
Економіка смаку: Секрети управління фудкостом
Вебінар Навчального центру Syrve
Переглянути
Більше грошей з борщу: Фінансовий облік
Вебінар Навчального центру Syrve
Переглянути
Літній Майданчик 2.0: інновації
Вебінар Смарт кафе
Переглянути
Доставка на максимум: Як запустити та оптимізувати
Що потрібно впровадити для успішної роботи
Переглянути
Секрети прибутковості меню: АВС-аналіз
Як з допомогою ABC-аналізу меню в Syrve знижувати витрати та збільшувати продажі!
Переглянути
Зірковий керуючий рестораном
Експертні поради, як стати успішним керівником ресторану!
Переглянути
Поламаний облік: як НЕ запустити ресторан
Професійні інсайти для рестораторів, як не прогоріти на обліку
Переглянути
Фатальні помилки при впровадженні програми
Як уникати проблем, що виникають при впровадженні програм
Переглянути
Знайти та знешкодити: помилки в техкартках
Як виявити помилки в техкартах, щоб отримувати правильну собівартість
Переглянути
Як уникнути краху обслуговування?
Секрети оптимізації залу ресторану
Переглянути
Де гроші ресторану?
Основи фінобліку
Як виявити прихований потенціал вашого ресторану
Переглянути
Фінансова модель ресторану
Як успішно управляти фінансами ресторану
Переглянути
Ефективне управління рестораном
Способи збільшення прибутку ресторану.
Щоденні звіти керівника.
Переглянути
Скорочуємо витрати у ресторані: аудит техкарт
Поширені помилки у техкартах.
Як проводити аудит техкарт.
Переглянути
Маркетингові виклики ресторанного бізнесу
Як прокачати ресторанний маркетинг, щоб отримувати більше прибутку з кожної акції
Переглянути
Майстерність управління базою гостей
Інструменти для підвищення середнього чека та повернення гостей до ресторану
Переглянути
АВС-аналіз для
оптимізації меню
Як працює АВС-аналіз у Syrve. XYZ-коефіцієнт. Оцінка результатів
Переглянути
Техкарти під мікроскопом. Розбір помилок та їх вирішення
Вебінар Навчального центру Syrve
Переглянути
Ресторанний детектив: Як запобігати зловживанням персоналу
Вебінар Навчального центру Syrve
Переглянути
Економіка смаку: Секрети управління фудкостом із Syrve
Вебінар Навчального центру Syrve
Переглянути
Більше грошей з борщу: Фінансовий облік
Вебінар Навчального центру Syrve
Переглянути
Літній Майданчик 2.0: інновації для ресторанного бізнесу
Вебінар Смарт кафе
Переглянути
Доставка на максимум: Як запустити та оптимізувати
Що потрібно впровадити для успішної роботи
Переглянути
Секрети прибутковості меню: АВС-аналіз
Як з допомогою ABC-аналізу меню в Syrve знижувати витрати та збільшувати продажі!
Переглянути
Зірковий керуючий рестораном
Експертні поради, як стати успішним керівником ресторану!
Переглянути
Поламаний облік: як НЕ запустити ресторан
Професійні інсайти для рестораторів, як не прогоріти на обліку.
Переглянути
Фатальні помилки при впровадженні програми
Як уникати проблем, що виникають при впровадженні програм
Переглянути
Знайти та знешкодити:
помилки в техкартках
Як виявити помилки в техкартах, щоб отримувати вірну собівартість
Переглянути
Як уникнути краху обслуговування?
Секрети оптимізації залу ресторану
Переглянути
Де гроші ресторану? Основи фінобліку
Як виявити прихований потенціал ресторану
Переглянути
Фінансова модель ресторану
Як успішно управляти фінансами ресторану
Переглянути
Ефективне управління рестораном
Способи збільшення прибутку ресторану.
Щоденні звіти керівника.
Переглянути
Скорочуємо витрати у ресторані: аудит техкарт
Поширені помилки у техкартах.
Як проводити аудит техкарт.
Переглянути
Маркетингові виклики ресторанного бізнесу
Як прокачати ресторанний маркетинг, щоб отримувати більше прибутку з кожної акції
Переглянути
Майстерність управління базою гостей
Інструменти для підвищення середнього чека та повернення гостей до ресторану
Переглянути
АВС-аналіз для
оптимізації меню
Як працює АВС-аналіз у Syrve. XYZ-коефіцієнт. Оцінка результатів
Переглянути
Не витрачайте час
на самостійне вивчення Syrve
Запишіться на курси Навчального центру Syrve -
станьте кваліфікованим спеціалістом з Syrve
за 3 тижні
Детальніше про онлайн-курси
Ми у соцмережах
Telegram-канал
Отримуйте рекомендації з автоматизації ресторанного бізнесу
Перейти
Instagram
Будьте в курсі інновації ресторанної автоматизації
Перейти
Youtube
Дивіться навчальні відео по роботі з системою Syrve
Перейти
Facebook
Дізнавайтесь про нові
IT-сервіси для ресторанної індустрії
Перейти
Ви у гарній компанії
Ви у гарній компанії
© 2024 СМАРТ КАФЕ
АвтоматизацІя
Ресторан
Кафе
Доставка
Бар
Пекарня
Фастфуд
Послуги
Продаж обладнання
Техпідтримка Syrve
Навчальний центр Syrve
Аудит системи обліку закладу
Впровадження системи лояльності
Інтеграції
Контакти
Відділу продажу
+38 (063) 514-82-56
------------------
Техпідтримка
08:00 - 24:00
+38 (063) 514-82-53
м. Одеса, пров. Онілової, б.18, оф. 8.
м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, оф. 1114
Публічна оферта
Публічна оферта