Програма автоматизації представляє собою додаток з набором функцій, розрахованих для конкретної ділянки закладу:
Касова зона та зал: розташування столів, меню, система розрахунків замовлення. Тут же персонал може працювати з бонусами чи акціями для клієнтів.
Технологічна карта: програма відображає комплектацію кожної страви, завжди описує кількість продукції, витрати на роботу та інші відомості, необхідні обліку виробництва булочной.
Склад: сторінка з групуванням товарів, системою формування замовлень, програмою для проведення інвентаризації та контролю залишків, списання шлюбу.
Керівник: таблиця для проведення аналізу та контролю роботи пекарні з усіма видами звітностей за ключовими підрозділами: робота каси, зміни персоналу, рух товару; автоматизація передачі в 1С тощо.