Автоматизація кондитерської

Автоматизація створює єдину систему управління, що об'єднує усі відділи закладу.
Відкрити кондитерську – це прибуткова ідея для підприємця-початківця. Однак, щоб бізнес із самого початку приносив плоди, потрібно поставитися до відкриття з розумом та автоматизувати усі робочі процеси.

Автоматизація кондитерської – найцінніша інвестиція для вашого бізнесу. Завдяки автоматизації ви прискорите та покращите якість роботи, що конвертується у прибуток.

Програма для обліку кондитерського виробництва


  • Контроль кондитерського виробництва
    Автоматизуйте облік виробів кондитерських виробів, щоб уникнути недостачі або пересортиці. Сировина, яку ви використовуєте для виробництва, автоматично списується зі складу, а готовий продукт оприбуткується з урахуванням витрат на виробництво.
  • Автоматизація закупівель
    Автозамовлення допомагає суттєво скоротити бюджет. Список для закупівлі формується на основі аналізу продажів за конкретний період, з урахуванням наявних запасів. Замовлення для постачальників формуються без надмірностей, що значно збільшує оборотні кошти закладу.
  • Складський облік у кондитерській
    Усі необхідні функції складського обліку передбачені у програмі та допомагають ефективно організувати склад. До функціоналу автоматизації складу входить: оприбуткування та списання товару, друк необхідних складських документів (шаблони вже внесені до системи), можливість резервувати товари та внутрішні замовлення, завантажувати залишки з таблиць excel та багато іншого.
  • Швидка інвентаризація
    Провести інвентаризацію на кондитерському підприємстві, де встановлена система автоматизації, достатньо просто. Програма самостійно формує враховані залишки у документі "Інвентаризація". Ваше завдання полягає в тому, щоб внести фактичний залишок вручну або за допомогою сканера штрих-кодів. У разі, якщо виявляється розбіжність у даних, у документі можна відразу зробити списання та оприбуткування.
  • Друк цінників та етикеток
    Готові шаблони, які є у програмі, дозволяють оперативно друкувати цінники для кондитерських виробів прямо із програми. Також ви можете завантажити свої шаблони та працювати з ними. Для роботи з цінниками та етикетками використовується спеціальний принтер етикеток.

Управління та контроль у кондитерській


Какие проблемы решит автоматизация в пекарне
Програма допомагає власнику кондитерської звільнити більше часу для планування розвитку бізнесу, замість виконання рутинних та монотонних завдань, контролю співробітників та постачальників.
Для повного та якісного контролю всіх процесів кондитерської, у програмі реалізовано ключові звіти, які характеризують її роботу.

Основні звіти управлінського обліку:
  • про прибутки та збитки;
  • про баланс;
  • про рух грошових коштів
Інші корисні звіти:
  • продажі по касирах;
  • продажі за змінами;
  • рух товарів (постачальник - склад - кухня - каса);
  • залишки товарів.

Дуже важлива функція – розмежування прав користувачів – дозволяє налаштувати видимість конкретних звітів для конкретних співробітників. Ця функція забезпечує безпеку важливих даних компанії та допомагає уникнути махінацій з боку співробітників, що часто зустрічається в торгівлі.

Програма відстежує стан кожної каси, дає звіт щодо підозрілих та небезпечних операцій. Ця функція доступна в режимі реального часу та з будь-якого зручного для вас пристрою.

Програма Syrve, яка становить ядро автоматизації кондитерської, стане надійним та цінним "співробітником" вашої кондитерської. Програмне забезпечення візьме на себе всі рутинні процеси та дозволить вам зосередитись на розвитку та масштабуванні бізнесу.

Широкий функціонал програми забезпечує збільшення вироблення, полегшує роботу персоналу та оптимізує монотонні робочі процеси. Можливості та опції програми регулярно удосконалюються та поповнюються, що дає впевнений поштовх для зростання вашого бізнесу.

Менеджери технічної підтримки Syrve допоможуть вам з налаштуванням програми та розкажуть про функції, корисні для обліку у вашій кондитерській. Приєднуйтесь до команди постійних клієнтів Smart Cafe!

        Які ділянки автоматизує програма

        Автоматизуються наступні ділянки:
        1. Кухня: контроль кількості товарів та передача замовлень.
        2. Склад: відстеження запасів, проведення інвентаризації, закупівель.
        3. Каса: запровадження мотиваційних програм для продавців, програми лояльності для клієнтів, формування замовлень, друк чеків.
        4. Облік: контроль продажу товарів, списання, проведення переоцінки. Створення звітів про роботу кондитерської. Можливість вести чітку статистику з кожної позиції та керувати собівартістю продукції.
        Комплексна автоматизація забезпечить наступний результат:
        1. Зниження фудкосту. Визначивши інгредієнти, які суттєво впливають на собівартість страви, ви можете замінити її на дешевші аналог.
        2. Скорочення витрат за персонал. Система мотивації здатна як зменшити плинність кадрів, а й збільшити обсяг продажів.
        3. Мінімізація прострочення. Алгоритми підкажуть необхідний обсяг закупівель з огляду на обсяги продажів.
        4. Збільшення середнього чека. Програма лояльності здатна мотивувати гостей купувати найдорожчі позиції у кондитерській.
        5. Повернення гостей. Використовуючи електронну карту лояльності, можна повідомляти відвідувачам про пропозиції.
        Потрібна допомога у виборі кондитерської автоматизації?
        Отримайте безкоштовну консультацію нашого експерта і дізнайтеся, як зробити ваш заклад кращим

        Яке обладнання необхідне для автоматизації кондитерської

        Какое оборудование необходимо для автоматизации булочной
        Мінімально необхідний набір обладнання для автоматизації кондитерської:

        • POS-термінал;
        • Фіскальний реєстратор;
        • Сканер штрих-кодів;
        • Принтер етикеток.

        Також будуть корисні фасувальні ваги та грошова скринька.

        Поширені запитання

        Прайс-лист
        Ми підберемо відповідне рішення для вашого закладу
        Ви у гарній компанії
        Ви у гарній компанії
        Ми підтримаємо вашу кондитерську
        Техпідтримка 24/7
        без вихідних
        Навчання персоналу
        Підмінне обладнання
        Автоматизовуємо та обслуговуємо
        Замовте безкоштовний розрахунок автоматизації ресторану зараз.
        Ми у соцмережах
        © 2024 СМАРТ КАФЕ
        Контакти
        Відділу продажу
        +38 (063) 514-82-56
        ------------------
        Техпідтримка
        08:00 - 24:00
        +38 (063) 514-82-53

        м. Одеса, пров. Онілової, б.18, оф. 8.
        м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, оф. 1114