Аутсорсинг товарно-складського обліку

Довірте ведення обліку досвідченому бухгалтеру-калькулятору
Бухгалтер-калькулятор — це спеціаліст з обліку в ресторані, який відіграє ключову роль в управлінні собівартості страв і напоїв. Основні обов'язки бухгалтера-калькулятора: розрахунок вартості страв, створення технологічних карт, контроль за собівартістю і ціноутворенням, облік сировини та готової продукції, а також проведення інвентаризації в ресторані.

Коли потрібні послуги бухгалтера-калькулятора?

Відсутнє своєчасне та коректне внесення складських документів
Помилки та зловживання прикриваються персоналом
Прагнете вести облік за сучасними стандартами

Бухгалтер-калькулятор забезпечить

  • Ведення складського обліку
    Введення товарів та техкарт страв, а також прибуткових та видаткових накладних без помилок.
  • Управління запасами та витратами
    Підготовка документів для інвентаризації, аналіз причин відхилень інвентаризації, формування актів списань.
  • Оптимальне ціноутворення
    Розробка та впровадження цінової політики, внесення змін у ціни меню, коректне створення знижок та акцій.
  • Стратегічний аналіз та контроль
    Аналіз та порівняння цін постачальників, контроль цін накладних, що сприяє виявленню можливостей для зниження витрат.
  • Комплексну звітність та прозорість у прийнятті рішень
    Формування детальної звітності, що дозволяє краще розуміти становище бізнесу та планувати майбутню стратегію.
Перед початком роботи проводимо безкоштовний аудит товарно-складського обліку і надалі повторюємо його регулярно.
Вартість послуги: від 6000 грн/міс
До нас зверталися
До нас зверталися
© 2024 СМАРТ КАФЕ
Контакти
Відділу продажу
+38 (063) 514-82-56
------------------
Техпідтримка
08:00 - 24:00
+38 (063) 514-82-53

м. Одеса, пров. Онілової, б.18, оф. 8.
м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, оф. 1114