Автоматизація суші-бару
Поліпшуйте бізнес-процеси ресторану шляхом правильної побудови системи обліку
Для успішної роботи суші-ресторану необхідно продумати ціноутворення та стиль, а головне - правильно налаштувати управлінський та складський облік. Завдяки налагодженим бізнес-процесам та прозорій звітності, власник зрозуміє, чи досягає заклад успіхів, чи є сенс розширюватися. У цьому питанні дуже допоможе автоматизація ресторану.
Які проблеми вирішує автоматизація закладу?
  • Контроль роботи з будь-якої точки світу
    Середній чек, кількість замовлень, денний виторг, фудкост і т.д.
  • Необмежена кількість страв
    Переглядайте всю необхідну інформацію про страви, складайте та редагуйте технологічні карти.
  • Переоцінка
    Програма допоможе прорахувати собівартість з урахуванням зміни закупівельних цін та бажаної націнки.
  • Повний цикл складського обліку
    Уникайте стопів, завжди будьте в курсі залишків.
Програма для суші-бару — зручний облік та контроль бізнесу.
  • Керуйте навантаженням кухні
    Спостерігайте за процесами на кухні, контролюйте кожен крок ваших співробітників.
  • Створіть та керуйте базою клієнтів.
    Зберігайте контакти кожного клієнта та у разі акцій чи знижок, повідомляйте їх.
  • Розробіть власну систему лояльності.
    Гнучкість програми дозволяє адаптувати систему лояльності до ваших запитів.
  • З легкістю керуйте не лише однією точкою, а й мережею чи франшизою.
    Безмежна кількість локацій та точок. Отримуйте повну та своєчасну аналітику по закладу чи всій мережі.
Будь-який заклад у сфері громадського харчування: суші-бар, кафе чи ресторан складається з багатьох процесів: робота персоналу, покупки на касі, приготування і кожен з них вимагає постійного контролю.

Точний підрахунок отриманого прибутку, докладний звіт про запаси, швидкий доступ до всіх звітів — це дає система обліку. Для цього використовується спеціально розроблена програма для ресторанів – syrve. Вона враховує всі особливості суші-барів.
За рахунок автоматизації Ви:
  • 1
    приймаєте рішення, які сприятливо впливають в розвитку бізнесу;
  • 2
    заощаджуєте час на аналізі меню - за допомогою аналітики видно, які страви купують частіше, а які варто виключити з продажу;
  • 3
    скорочуєте час на обслуговування клієнтів.

Переваги Syrve перед конкурентами

  • Програмне забезпечення для ресторанів Syrve дає можливість відстежувати весь ланцюжок: від замовлення до отримання страви клієнтом. У програмі враховується необхідна кількість серветок, паличок тощо.
  • Формування комбо страв.
    Хочете, щоб певний сет суші йшов із певними ролами? Пропишіть це у програмі.

  • Гнучка система лояльності:
    • бонусні карточки для клієнтів;
    • вибачення за запізнення кур'єра;
    • акції та знижки.
  • Просте наповнення технологічних карт. Прорахуйте втрати при обробці продукції, опишіть спосіб приготування, вкажіть алергени, що містяться.
  • Контроль доходів та витрат. Отримуйте всю необхідну інформацію з допомогою розумної аналітики.
Syrve — краща програма для керівників закладів харчування



Хочете побачити актуальну звітність, але ви далеко від комп'ютера? Буквально в один клік уся потрібна інформація відображається у режимі реального часу у Вас на смартфоні. Наприклад: фудкост, залишки на складах або кількість продажів на годину – всі ці показники відображаються на телефоні.

Прайс-лист

Ми підберемо влучне рішення для вашого формату закладу
Дивіться аналітику:
  • списання коштом закладу;
  • реалізація за групами продукції;
  • особисті продажі співробітників;
  • виторг за видами оплат;
  • средній чек и собівартість.

Яке обладнання необхідне для запуску автоматизації суші-бару?

Будь-яке програмне забезпечення для справної роботи потребує правильно підібраного обладнання. Техніка повинна відповідати не лише за візуальними, а й за технічними характеристиками.
  • планшет для офіціантів;
  • монітор повара;
  • POS-термінал для касира;
  • пРРО;
  • термопринтер.

    Как выглядит обработка заказа?

    • Прийом замовлення
      Через програму, кол-центр або сайт Ваш оператор обробляє замовлення.
    • Передача заявки на кухню
      Кухар готує необхідні страви
    • Пакування та доставка
      Кладеться необхідна кількість паличок, серветок і соусів. Кур'єр доставляє замовлення точно за адресою.

    Програма для доставки суши

    Автоматизація служби доставки суші має на увазі інтеграцію з іншими програмами та зручну роботу з партнерами. Ви можете прийняти замовлення від партнерів або самостійно сформувати його. Надіслати його можна за допомогою власної служби доставки або партнерської.

    Налаштуйте роботу доставки індивідуально під свій суші-бар: імена кур'єрів та їх логістику, роботу кол-центру, причини скасування доставки, довідник вулиць, інформацію про клієнтів.


    Smart Cafe вирішить будь-яке завдання автоматизації доставки суші.
    Поширені запитання:

    Автоматизуємо та обслуговуємо

    Замовте безкоштовний розрахунок автоматизації для вашого суші-бару зараз!
    Ви у гарній компанії
    Ви у гарній компанії
    Ми у соцмережах
    © 2024 СМАРТ КАФЕ
    Контакти
    Відділу продажу
    +38 (063) 514-82-56
    ------------------
    Техпідтримка
    08:00 - 24:00
    +38 (063) 514-82-53

    м. Одеса, пров. Онілової, б.18, оф. 8.
    м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, оф. 1114