Фатальні помилки при впровадженні
програми для ресторанів

Як уникати проблем, що виникають при впровадженні програм
Запис вебінару "Фатальні помилки при впровадженні програми для ресторанів"

Спікери: Юлія Вовк та Андрій Оникієнко, фахівці Смарт кафе. Компанія автоматизувала облік у 1700+ ресторанах, серед яких Мафія, Галя Балувана, Grill Pub.

Ви дізнаєтесь:
✅ Як не допускати помилок, які призводять до зростання зловживань та втрати клієнтів
✅ Як уникати проблем, що виникають при впровадженні програм
✅ Як з мінімальними зусиллями замінити програмне забезпечення в ресторані
Автоматизація ресторанного бізнесу дозволяє краще контролювати та вдосконалювати різні аспекти діяльності закладу: від швидкісного та точного обслуговування відвідувачів до планування запасів та стратегічного розвитку. Це допомагає запобігати зловживанням з боку персоналу, забезпечити лояльність клієнтів та полегшити управління запасами.

Проте, важливо розуміти, що хоч автоматизація сприяє поліпшенню та прискоренню деяких процесів, вона не є розв'язанням усіх проблем. Близько 70% закладів, які не впроваджують ефективну автоматизацію, закриваються протягом трьох років. Багато з них продовжують працювати зі звички, не отримуючи значних прибутків, в той час, як лише одиниці розширюються, відкривають нові заклади або створюють франшизи.

Автоматизація — це не панацея, а інструмент, який потребує правильного впровадження та налаштувань. Особливо важливо, щоб персонал був навчений користуватися автоматизованою системою та розумів її функціонал. Не кожна програма на ринку може задовольнити всі потреби ресторану, тому важливо обрати таку, яка найкраще підходить для конкретного бізнесу.

Хочете дізнатися, як працює ідеальний ресторан?

Записуйтеся на безкоштовну онлайн-екскурсію!
Ми у соцмережах
© 2024 СМАРТ КАФЕ
Контакти
Відділу продажу
+38 (063) 514-82-56
------------------
Техпідтримка
08:00 - 24:00
+38 (063) 514-82-53

м. Одеса, пров. Онілової, б.18, оф. 8.
м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, оф. 1114