Секрети прибутковості меню: АВС-аналіз

Як з допомогою ABC-аналізу меню в Syrve знижувати витрати та збільшувати продажі!
Запис вебінару "Секрети прибутковості меню: АВС-аналіз"

Спікер: Степовенко Динара, 15 років у ресторанному бізнесі (управління ресторанами, антикризовий менеджмент). Викладач-практик Навчального центру Syrve.

Ви дізнаєтесь:
✅ Як виявляти найбільш витратні й непопулярні страви
✅ Як визначати найприбутковіші страви та оптимізувати ціни

Хочете навчитися складати прибуткове меню?

Реєструйтеся на онлайн-курси Syrve!
Ми у соцмережах
© 2024 СМАРТ КАФЕ
Контакти
Відділу продажу
+38 (063) 514-82-56
------------------
Техпідтримка
08:00 - 24:00
+38 (063) 514-82-53

м. Одеса, пров. Онілової, б.18, оф. 8.
м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, оф. 1114