Ресторанний детектив: Як запобігати зловживанням персоналу

Вебінар Навчаного центру Syrve

Як тримати руку на пульсі ресторану?
Перегляньте запис вебінару "Ресторанний детектив: Як запобігати зловживанням персоналу" та дізнайтеся.

Ви дізнаєтеся:
Як виявляти та аналізувати зловживання персоналу
✅ Як система Syrve дозволяє контролювати фінанси ресторану
✅ Як ефективно використовувати дисциплінарну політик

Приємного перегляду!

Не витрачайте час
на самостійне вивчення Syrve

Запишіться на курси Навчального центру Syrve -
станьте кваліфікованим спеціалістом з Syrve
за 3 тижні
Ми у соцмережах
© 2024 СМАРТ КАФЕ
Контакти
Відділу продажу
+38 (063) 514-82-56
------------------
Техпідтримка
08:00 - 24:00
+38 (063) 514-82-53

м. Одеса, пров. Онілової, б.18, оф. 8.
м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, оф. 1114