Поламаний облік:
як НЕ запустити ресторан

Професійні інсайти для рестораторів, як не прогоріти на обліку
Запис вебінару "Вебінар "Поламаний облік: як НЕ запустити ресторан""

Спікер: Степовенко Динара, 15 років у ресторанному бізнесі (управління ресторанами, антикризовий менеджмент). Викладач-практик Навчального центру Syrve.

Ви дізнаєтесь:
✅ Які помилки найчастіше допускають при організації обліку
✅ Покрокове виконання постановки обліку в ресторані

Хочете отримувати коректні звіти у ресторані на Syrve?

Замовляйте постановку обліку на Syrve!
Ми у соцмережах
© 2024 СМАРТ КАФЕ
Контакти
Відділу продажу
+38 (063) 514-82-56
------------------
Техпідтримка 24/7
+38 (063) 514-82-53

м. Одеса, вул. Базарна, 77
м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, оф. 1114