Економіка смаку: Секрети управління фудкостом із Syrve

Вебінар Навчального центру Syrve
Запис вебінару "Економіка смаку: Секрети управління фудкостом із Syrve"

Спікер: Степовенко Динара, 15 років у ресторанному бізнесі (управління ресторанами, антикризовий менеджмент). Викладач-практик Навчального центру Syrve.

Ви дізнаєтесь:
✅ Розрахунок фудкосту та помилки при розрахунку фудкосту
✅ Як в Syrve управляти фудкостом: основні функції та практичні приклади
✅ Як знизити фудкост без втрати якості

Не витрачайте час
на самостійне вивчення Syrve

Запишіться на курси Навчального центру Syrve -
станьте кваліфікованим спеціалістом з Syrve
за 3 тижні
Ми у соцмережах
© 2024 СМАРТ КАФЕ
Контакти
Відділу продажу
+38 (063) 514-82-56
------------------
Техпідтримка
08:00 - 24:00
+38 (063) 514-82-53

м. Одеса, пров. Онілової, б.18, оф. 8.
м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, оф. 1114