Генеральний директор Смарт кафе Лучніков Сергій: Чому одні ресторани закриваються, а інші відкриті роками?

Генеральний директор компанії Смарт кафе, Сергій Лучніков, ділиться своїм досвідом щодо ключових факторів, які визначають довгостроковий успіх ресторану.

Основні моменти інтерв'ю:

3:17 - Основні фактори успіху ресторану
11:30 - Як конкурентне середовище впливає на вибір місця відкриття ресторану?
13:57 - Як зробити конкурентну концепцію?
17:13 - Що важливо врахувати при відкритті ресторану? Фінансова модель
21:23 - Автоматизація: етапи і як вона допомагає розвивати ресторан?
25:52 - Які процеси автоматизуються в ресторанному бізнесі?
28:45 - Як прискорити обслуговування?
41:07 - Що виділяє успішні заклади?

    Хочете автоматизувати ресторан?

    Залишайте заявку на консультацію експерта
    Ви у гарній компанії
    Ви у гарній компанії
    Ми у соцмережах
    © 2024 СМАРТ КАФЕ
    Контакти
    Відділу продажу
    +38 (063) 514-82-56
    ------------------
    Техпідтримка
    08:00 - 24:00
    +38 (063) 514-82-53

    м. Одеса, пров. Онілової, б.18, оф. 8.
    м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, оф. 1114