Опис проєкту
Котлета по-київськи – це мережа монокафе у Києві, що працює над розвитком національної кухні. При відкритті стояло питання в автоматизації обліку. Управлінець мав позитивний досвід у роботі з Syrve, тому прийняли рішення автоматизувати заклад на цій системі зі Смарт кафе.
Що було виконано? 1. Встановлено систему управління ресторанами
Syrve та налаштовано
Syrve Chain для управління мережею закладів.
2. Підключено екран кухаря
Syrve Sous Chef для прискорення роботи кухні та легкого зв'язку між кухарем та касиром.
3. Підключено електронну чергу
Syrve Customer Display для відслідковування гостями статусу замовлення.
4. Інтегровано
пРРО для передачі даних у контролюючі органи.
Які результати? Касири відмічають простоту та швидкість роботи з касою, а кухарі задоволені роботою на електронному екрані, а не на папері. Управлінець використовує звіти у Syrve для збільшення рентабельності закладу. Особливо часто звертається до OLAP-звіту, що дозволяє, завдяки гнучким налаштуванням, сформувати будь-яку потрібну для закладу статистику.
Сайт закладу