Опис проєктуBar Mushlya – це новий підхід до seafood-культури в Одесі. Щодня вранці команда бару вибирає свіжу рибу та найрізноманітніші морепродукти з Чорного моря.
Бар стає все популярнішим, і на додаток до цікавого меню та незвичайного інтер'єру, власник вирішив покращити сервіс. Після того, як наш менеджер провів презентацію по
системі автоматизації барів, власник бару Mushlya вирішив впровадити цей сервіс у своєму закладі.
Що було виконано?На обладнання клієнта було встановлено програмне забезпечення для автоматизації. Наші інженери впровадження провели навчання для персоналу. Заклад користується технічною підтримкою та отримує методичну допомогу з питань обліку.
Які результати?
Керівництво закрило питання щодо збільшення швидкості та якості обслуговування гостей, контролю за залишками на кухні, оптимізації витрат та отримання достовірних даних після проведення інвентаризації.
Керівник проекту – Анатолій Лісинчук. Ми бажаємо власнику Bar Mushlya зберігати свою родзинку та продовжувати вдосконалювати свою роботу.