Будь-яке замовлення у закладі потрібно вносити у систему обліку.
Інструкція зі створення замовлення у Syrve:
- Увійдіть у обліковий запис за допомогою свого PIN-коду.
-
Натисніть кнопку "Замовлення" і виберіть режим роботи з замовленнями, наприклад, "За офіціантами".
-
Натисніть на кнопку "+" для створення нового столу. Оберіть столи, які ви бажаєте включити до цього замовлення на схемі залу.
-
Вкажіть кількість гостей.
-
Щоб додати страву, виберіть її з відповідного розділу або скористайтеся функцією пошуку. Якщо позиція вимірюється за вагою, вкажіть вагу, яку замовив гість.
-
За замовчуванням обраний перший гість, для якого будуть додані страви. Щоб обрати страви для інших гостей, виберіть їх (гість №2, гість №3 та інші) у замовленні і потім додайте страви, які вони замовляють.
-
Щоб збільшити кількість позицій, виберіть позицію у замовленні та натисніть "+". Щоб зменшити кількість, використовуйте символ "-".
-
Якщо вам потрібно продати частину порції, виберіть позицію у замовленні та натисніть кнопку "123", потім виберіть, яку частину порції замовив гість.
-
Якщо потрібно розділити страву між гостями, виберіть позицію у замовленні та натисніть кнопку "Ножиці" і вкажіть, на скільки гостей потрібно поділити позицію.
-
Після перевірки замовлення натисніть кнопку "Друк" - на кухні роздрукується зустрічний чек.