Програма для бару: всі структури бізнесу під контролем

Бар, як і будь-який заклад громадського харчування, вимагає значних фінансових і часових витрат від власника і команди. Скоротити їх дає змогу спеціальна програма, в якій усі процеси об'єднуються для створення єдиного механізму управління. З її допомогою можна оцінювати роботу закладу, покращувати якість обслуговування та прогнозувати прибуток.

Які проблеми вирішує програма


Автоматизація бару поділяється на дві ланки. Перша охоплює роботу офіціантів, кухарів, барменів і налагоджує процес їхньої взаємодії для підвищення якості обслуговування. Друга відповідає за облік: контролюються витрати, виплати співробітникам тощо. Завдяки впровадженню програми для бару власник закладу вирішує низку проблем:

  • Закупівлі формуються заздалегідь і автоматично. Система зберігає історію закупівель: за якою ціною, де продавався товар.
  • Товари на складі контролюються без втручання господаря бару. Він завжди може бачити, скільки продукції є в наявності.
  • Контроль за персоналом здійснюється на відстані, з будь-якого континенту. Програма для бару інтегрується із системою відеоспостереження.
  • Система обліку дає можливість стежити за якістю обслуговування, спілкуванням барменів і офіціантів з відвідувачами.
  • Зарплата нараховується автоматично, враховуючи кількість відпрацьованих годин (усі дані фіксуються в програмі).
  • Бухгалтерські звіти унеможливлюють помилки та прорахунки, які можуть істотно впливати на прибуток.
  • Програма лояльності підвищує інтерес відвідувачів до компанії, перетворюючи їх на постійних клієнтів.
Програма веде статистичний аналіз, завдяки якому можна бачити націнки страв, регулювати ціни, щоб домогтися максимальної віддачі від кожної. З автоматизацією легше планувати витрати, складати прогнози.
Програма для бару дає змогу зробити бізнес прозорим для власника й універсальним для персоналу. Система об'єднує всі ділянки, тим самим забезпечуючи якісне обслуговування і лояльність клієнтів.

З якими модулями працює додаток?

Програма для бару має кілька модулів, які призначені для конкретного відділу закладу. Усі вони взаємодіють один з одним, створюючи єдину систему для зручного керування:

  • Каса. Відкриття та закриття змін без затримки за часом. Розрахунок ціни замовлення і друк чеків. Поділ рахунку на два чеки, проведення складних транзакцій. Усі відомості зберігаються в хмарі, завдяки чому власник отримує до них доступ із будь-якої точки світу.
  • Бар. Бармени приймають замовлення і друкують чеки на принтері, передають дані про замовлення на кухню. Можуть створювати нові рецептури, автоматично прораховуючи вартість напою. Бармен може доповнювати оформлені замовлення, використовувати програму лояльності для нарахування бонусів.
  • Зал та кухня. Офіціанти також можуть приймати замовлення, відразу передавати їх на кухню, що значно прискорює процес обслуговування. Кухарі отримують сигнал про замовлення і приступають до приготування. Коли страва перебуває в повній готовності, вони передають сигнал офіціантам/барменам для видачі.
  • Склад. Аналіз і перевірка товарів на складі, контроль надходжень, цін закупівель. Проведення інвентаризації. Оформлення договорів з постачальниками. Передача даних в обліковий відділ для створення таблиці.
  • Звіти. Зведення бухгалтерії, виплати заробітної плати персоналу, контроль руху фінансів усередині закладу, отримання даних про закупівлі та розрахунок прибутку. Програма для бару дає змогу інтегруватися з 1С для повного контролю роботи компанії.
  • Програма лояльності. Налаштування системи бонусів, видача бонусних карт. Впровадження спеціальних акцій, які приваблюють клієнтів і дають змогу створити базу постійних відвідувачів.
Програма для бару дає змогу контролювати розлив, щоб стежити за витратами товару. Так унеможливлюються махінації з боку співробітників, немає плутанини і розливних безладів. Власник закладу може контролювати відкорковування пляшки з маркуванням.
Потрібна допомога у виборі автоматизації бару?
Отримайте безкоштовну консультацію нашого експерта та дізнайтеся як зробити ваш заклад кращим

Яке обладнання підходить для програми Syrve?

Програму для бару можна поставити на вже встановлене в компанії POS-обладнання. За необхідності слід докупити принтери чеків, електронні ваги для швидкої інвентаризації бару, wi-fi роутери. Залежно від масштабів закладу може знадобитися ноутбук для бухгалтера і менеджера, банківський термінал на барну стійку.
Переваги програми Syrve перед конкурентами
Одночасно проста і максимально функціональна програма Syrve - найкращий вибір для автоматизації роботи в барі. Її обирає більшість власників бізнесу у сфері громадського харчування завдяки таким перевагам:
  • Об'єднання в одній програмі мережі закладів.
  • Випуск іменних карток відвідувачам без використання персональних даних.
  • Проведення кількісного обліку напоїв, тютюну.
  • Погодинний прорахунок ціни послуг в ігрових зонах.
  • Контроль за персоналом за допомогою відеоспостереження.
  • Отримання звітів в онлайн-режимі.
  • Оперативність обслуговування шляхом швидкості відповіді на запит.
Syrve – проста програма для бару, яка не вимагає істотних витрат за часом для навчання персоналу. До системи підключено понад 25 тис. закладів у 29 країнах світу і список постійно збільшується.

5 запитань-відповідей

Ми підтримаємо ваш заклад
Технічна підтримка 24/7 без вихідних
Навчання персоналу
Підмінне обладнання
Ви у гарній компанії
Ви у гарній компанії

Автоматизовуємо та обслуговуємо

Замовте безкоштовний розрахунок автоматизації вашого ресторану прямо зараз
© 2024 СМАРТ КАФЕ
Контакти
Відділу продажу
+38 (063) 514-82-56
------------------
Техпідтримка
08:00 - 24:00
+38 (063) 514-82-53

м. Одеса, пров. Онілової, б.18, оф. 8.
м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, оф. 1114