Безкоштовний вебінар
25.03.2025 о 12:00-13:00
Фудкост, який з’їдає ваш прибуток:
як його приборкати

Більше половини ресторанів не витримують конкуренції та закриваються протягом перших років. І часто, це відбувається через невірні розрахунки та нездатність контролювати витрати.


Розкрийте секрети успішних рестораторів та дізнайтеся, як вони максимізують прибуток за допомогою ефективного ціноутворення.

Проблеми, з якими стикається більшість закладів

Низька прибутковість

  • Неправильне ціноутворення.
  • Високий фудкост.
  • Неефективне управління витратами.
Складнощі з управлінням меню:
  • Недостатній аналіз рентабельності страв.
  • Складнощі з оновленням меню.
  • Невідповідність меню потребам клієнтів.
Неефективне управління витратами:
  • Великі харчові відходи.
  • Неправильна робота з постачальниками.
  • Неефективне використання ресурсів.
Проблеми з залученням та утриманням клієнтів:
  • Неконкурентоспроможні ціни.
  • Невідповідність ціни та якості.
  • Недостатня лояльність клієнтів.

Ви дізнаєтесь:

  • Секрети формування собівартості страв
    Розкриємо ключові принципи, які допоможуть вам точно визначити витрати на кожну страву.
  • Точний розрахунок фудкосту та націнки
    Навчимо вас застосовувати ефективні методи, щоб врахувати всі види витрат і встановити оптимальні ціни.
  • Стратегії ціноутворення для конкурентної переваги
    Розробимо цінову політику, яка забезпечить вам прибутковість і вигідно виділить ваш заклад серед конкурентів.
  • Оптимізація меню для збільшення продажів
    Покажемо, як аналізувати та коригувати меню, щоб максимізувати прибуток і зменшити витрати.
Зареєструйтеся зараз і отримайте
Гайд «ТОП помилок у ціноутворенні ресторану».
Дізнайтеся як уникнути найпоширеніших фінансових помилок.
Отримати
Спікер вебінару
Динара Степовенко
Керівник Навчального центру Syrve Smart Academy
Експерт з 15+ років досвіду в ресторанному бізнесі. Вона пройшла шлях від касира до керівника ресторану, глибоко розуміючи всі бізнес-процеси зсередини.

📌 Ключові компетенції:
Кризовий менеджмент – допомагала ресторанам виходити з фінансових труднощів
Автоматизація обліку – впроваджувала системи обліку з нуля та проводила аудит діючих закладів
Експерт у Syrve – керівник Навчального центру Syrve Smart Academy, навчає керівників, бухгалтерів та фінансистів ефективному використанню системи обліку
Персональний підхід – проводить індивідуальний розбір проблем ресторанів на їхніх даних

На вебінарі ви отримаєте практичні рішення, перевірені у реальному бізнесі, та зрозумієте, як правильно рахувати собівартість страв і збільшувати прибуток ресторану.
На вебінарі ми навчимо як:
Оптимізувати меню для
збільшення продажів
Збільшити прибуток вашого закладу вже за тиждень.
Встановлювати ціни, які приваблять більше клієнтів і стати лідером
на ринку
Наші клієнти
Наші клієнти
Ми у соцмережах
© 2024 СМАРТ КАФЕ
Контакти
Відділу продажу
+38 (063) 514-82-56
------------------
Техпідтримка
08:00 - 24:00
+38 (063) 514-82-53

м. Одеса, пров. Онілової, б.18, оф. 8.
м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, оф. 1114